Spændende uge venter i Glumsø med skydning og foredrag om teleskoper

dato

I den kommende uge byder Glumsø på både prøveskydning for unge og et fascinerende foredrag om teleskopets historie og dets betydning for vores forståelse af universet. Læs med og bliv inspireret til at deltage i disse gratis arrangementer.

Ugen starter med en unik mulighed for de unge i Glumsø, når Glumsøegnens-skytteforening inviterer til en sjov og lærerig eftermiddag med prøveskydning. Dagen efter kan nysgerrige sjæle dykke ned i universets mysterier med et spændende foredrag om teleskoper, der finder sted i Glumsø Biograf & Kulturhus. Begge arrangementer byder på fri entré.

Prøveskydning for unge

Mandag den 21. oktober kan unge i Glumsø gribe riflen og få en spændende introduktion til skydningens verden. Glumsøegnens-skytteforening arrangerer en prøve skydning, hvor man har mulighed for at prøve sine færdigheder i et sikkert og kontrolleret miljø.

Tidspunkt: Mandag 21. oktober 2024, kl. 16:00
Sted: Glumsøegnens-skytteforening, Søpark Allé 2, 4171 Glumsø
Entré: Fri entré
Tilmelding: Gratis prøvetræning

Foredrag om teleskopets betydning

Tirsdag den 22. oktober kan du dykke ned i universets hemmeligheder gennem et fascinerende foredrag om teleskoper. Astrofysiker Hans Kjeldsen og videnskabshistoriker Hans Buhl vil guide os gennem kikkertens udvikling, og hvordan denne fantastiske opfindelse har ændret vores syn på universet.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024, kl. 19:00
Sted: Glumsø Biograf & Kulturhus, Østergade 16, 4171 Glumsø
Entré: Fri entré
Foredraget streames live fra Aarhus Universitet

Sæt kryds i kalenderen for en inspirerende uge i Glumsø med mulighed for både action og ny viden.



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut