DUOS A/S: Hjælper søges til 15-årig dreng i Glumsø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du erfaring med at arbejde som hjælper, og vil du gøre en forskel for en ung mand på 15 år? Så læs med her. 

Om opgaven

Stillingen er hos en aktiv og kvik ung mand på 15 år, der bor med sin familie i Glumsø. Han har muskelsvind og er permanent kørestolsbruger.

Han har stor en interesse for verden, især fysik og kemi, elektronik, science fiction og en masse andet interessant. Han har brug for, at andre kan være arme og ben for ham, da hans egen muskelstyrke er svag.

Opgaven er at hjælpe drengen med spisning og alle aktiviteter som kræver brug af arme og ben, herunder udstrækningsøvelser og personlig pleje som f.eks. bad og tøjskift. Der er forskellige hjælpemidler i hjemmet, og du vil blive oplært i at bruge dem. Derudover hjælper man med mindre praktiske opgaver i hjemmet. 

Om dig 

Du har erfaring med at arbejde med personlig pleje, og du har kørekort og mod på at køre i handicapbil.

Som menneske er du åben og fleksibel. Du trives godt med skiftevis at hjælpe borger og aktivere dig selv, når drengen ikke har brug for din hjælp. 

Arbejdstid

Stillingen er på 15 timer om ugen. Arbejdstiden ligger i følgende tidsrum:

Mandag – fredag kl.: 14.00-17.00/17.30

Der vil også være mulighed for 5 timer hver anden søndag.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Annitta Madsen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi. Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/138895

Via e-mail: anm@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5902105

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet