Nyt fra Glumsø i politiets døgnrapport

Profilbillede

Glumsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

VÆGGERLØSE: Kørte ind i bus og flygtede

En 35-årig mand kørte i går morges ind i en bus, da de kom kørende ad Stovbyvej i Væggerløse. Men i stedet for at standse med det samme, kørte han lidt videre og flygtede så til fods. Politiet blev tilkaldt, og det lykkedes lidt senere at finde frem til den 35-årige, der er fra Nykøbing F. Han blev sigtet færdselsloven, for at køre bil selvom han ikke havde førerret og efter lov om euforiserende stoffer, da politiet fandt knap 4 gram kokain på ham.

 

NAKSKOV: Stjålet klapvogn til salg på nettet

Forleden blev en klapvogn stjålet fra et cykelrum på Enehøjevej i Nakskov. Ved et tilfælde opdagede ejeren af klapvognen, at den nu var sat til salg på nettet. Politiet fandt frem til hende, der havde sat klapvognen til salg, og hun blev sigtet for tyveri. Det drejer sig om en 33-årig kvinde fra lokalområdet.

 

KARISE: Fandt kokain

Politiet ransagede i går en adresse i Karise efter et tip om at der skulle befinde sig ulovlige stoffer på stedet. Ganske rigtig sniffede en narkohund sig frem til tre poser med kokain. En 16-årig kvinde blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer.  En 17-årig mand var også på adressen, og han havde noget amfetamin og nogle ikke godkendte piller på sig. Derfor blev han også sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

HASLEV: 26-årig sigtet for salg af narko

En 26-årig mand fra Haslev blev i går sigtet for salg af euforiserende stoffer, da politiet efter en ransagning fandt bl.a. skunk, hash og kokain på mandens adresse.

 

DIANALUND: To mænd sigtet for kvalificeret vold

I går aftes på Færøvej i Dianalund opstod der - tilsyneladende efter nogle uoverensstemmelser - en episode, hvor to mænd på hhv. 60 og 57 år kørte i hver deres varebil med en flok unge i midten og på den måde "indfangede" flokken. De to mænd steg ud af bilerne og fik fat i en af de unge og holdt ham fast, mens den ene mand slog den unge på låret med halv kraft med et bat, så telefonen i lommen blev ødelagt. Politiet blev tilkaldt, og de to mænd blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold.   

 

HELE KREDSEN: Pas på afpresningsfælder

Politiet har flere gange oplevet, at bekymrede borgere har henvendt sig efter nogle uheldige oplevelser med massagebestillinger. Senest har en mand bestilt massage via en annonce, som han havde fundet på nettet. Men han fortrød senere sin bestilling, fordi han frygtede, at der var noget lusk bag. Han fik nemlig en besked om, at han skulle møde massagepigens chef først og give ham pengene. Det afviste han og aflyste sin bestilling. Men svaret retur var, at han nu skyldte 5.000 kr. for for sent afbud og tabt arbejdsfortjeneste, og derudover kom der et gebyr på 500 kr. om dagen, indtil bøden var betalt. Samtidig truede de med at kontakte mandens samlever, børn og arbejdsplads. Manden gjorde heldigvis det helt rigtige: betalte ikke og kontaktede politiet. Pas på disse fælder og tænk dig om en ekstra gang før du bestiller en ydelse, hvor du ikke er sikker på, hvem der er i den anden ende.   

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Faxe Guldagervej Torsdag k. 5.09 Vides endnu ikke
Glumsø Spurvevej Tirsdag kl. 8.00 – onsdag kl. 16.00 Vides endnu ikke
Maribo Nellikevej Tirsdag kl. 23.30 – onsdag kl. 7.00 Vides endnu ikke
Nørre-Alslev Dahliavej Fredag kl. 8.00 – onsdag kl. 20.15 Intet
Slagelse Brinkvej Tirsdag kl. 23.00 – onsdag kl. 6.00 Kontanter
Slagelse Stillidsvej Mandag kl. 11.00 – onsdag kl. 11.00 Smykker

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Faxe Rådhusvej Kl. 12.46 – 16.15 ATK – bestilt færdselskontrol 163 6 50 km/t 76 km/t 1 klip
Nysted Sakskøbingvej Kl. 7.53 – 14.00 ATK – bestilt færdselskontrol 339 23 50 km/t 78 km/t 3 klip
Præstø Jungshovedvej Kl. 13.06 – 17.06 ATK 903 24 60 km/t 89 km/t 2 klip
Sorø Vestmotorvejen Kl. 5.25 – 7.10 ATK 2468 7 130 km/t 167 km/t En betinget frakendelse
Sorø Holbækvej Kl. 16.39 – 19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 323 45 40 km/t 64 km/t 7 klip

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Faxe Ladeplads Hovedgaden Kl. 21.45 64-årig mand fra Faxe Ladeplads Spirituskørsel
Slagelse Sdr. Ringgade Kl. 5.24 18-årig mand fra Skælskør Kørsel i påvirket tilstand

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi