Nyt fra Glumsø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Glumsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

VORDINGBORG: 53-årig fundet død i Vordingborg – vidner efterlyses

Omkring klokken 8.30 mandag morgen fik politiet en anmeldelse om, at en 53-årig mand var fundet død i sit hjem på Chr. Winthers Vej i Vordingborg. Dødsfaldet blev umiddelbart betragtet som mistænkeligt, og derfor blev et betydeligt antal politifolk, hundepatruljer og droner indsat ved gerningsstedet. De indledende kriminaltekniske og retsmedicinske undersøgelser peger på, at der er tale om et drab. I den forbindelse beder politiet offentligheden om hjælp, og opfordrer eventuelle vidner og borgere, der har oplysninger, som kan hjælpe med opklaringen, til at henvende sig på telefon 114. Politiet er især interesseret i observationer i tidrummet mellem lørdag klokken 23.00 til mandag morgen klokken 07.00. Den afdødes pårørende er underrettet.

 

Politiet vil også i dag være til stede i området ved Chr. Winthersvej, hvor efterforskningen og de kriminaltekniske undersøgelser fortsætter:

 

- Det er klart at en hændelse som dette kan skabe både utryghed og ængstelse. Derfor har vi sat vores mobile politistation i nærheden, så folk i området har mulighed for at få en snak med os om, hvad man har på hjerte, siger vicepolitiinspektør og leder af efterforskningen Rune Dahl Nilsson. 

 

SLAGELSE: Biler fik stjålet udstyr

Et eller andet sted mellem klokken 15.00 søndag og mandag klokken 8.00 har ukendte gerningsmænd stjålet forskelligt udstyr fra nogle biler, der holdt parkeret på Elmedalsvej i Slagelse. Hvis nogen har set noget mistænkeligt på Elmevej i dette tidsrum kan man kontakte politiet på telefon 114.

 

SAKSKØBING: Tabte grabben

I går klokken 17.27 kom en lastbil med en rendegraver på ladet kørende ad Sydmotorvejen ved Sakskøbing. Da lastbilen kørte under en bro havde føreren imidlertid forregnet sig lidt, for den øverste del af rendegraveren ramte broen, og grabben faldt ved sammenstødet ned på vejen. Heldigvis kom ingen til skade, men uheldet betød et hul i vejbanen og afspærring af motorvejen i en periode.

 

RØDBY: Overtrådte indrejseforbud

I går aftes klokken 22.15 kontrollerede politiets udlændingekontrol rutinemæssigt en bus, der kom med færgen fra Tyskland. Her sad der en 29-årig udenlandsk mand, som havde forbud mod at rejse ind i landet. Han blev derfor anholdt og sigtet efter udlændingeloven, og han fremstilles senere i dag i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn ikke modtaget anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Glumsø Sorøvej Kl. 11.44 – 14.00 ATK – bestilt færdselskontrol 58 9 50 km/t 70 km/t 2 klip
Haslev Bråbyvej Kl. 6.25 – 11.00 ATK 416 50 50 km/t 81 km/t 3 klip
Herlufmagle Helgesvej Kl. 7.28 – 11.00 ATK – bestilt færdselskontrol 485 57 40 km/t 61 km/t 18 klip
Korsør Tårnborgvej Kl. 15.05 – 16.30 ATK 559 0 50 km/t - -
Sorø Vestmotorvejen Kl. 13.29 – 19.15 ATK 7007 24 130 km/t 161 km/t 0

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Rødby Færgestationsvej Kl. 14.05 67-årig mand fra Guldborg Spirituskørsel

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi