Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Glumsø - onsdag den 16. juni

Profilbillede

Glumsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

PÅ UDKIG EFTER ULOVLIGE KNALLERTER

Politiet modtager jævnligt henvendelser om unge, der kører omkring på knallert og er med til at gøre det offentlige rum utrygt i større eller mindre grad. Derfor besøger lokalpolitiet ofte de byer, hvor der kan være udfordringer.

Tirsdag formiddag mellem klokken 10.45 og 11.30 var politiet i Glumsø, og i Storegade standsede betjentene en 16-årig fyr fra Herlufmagle, der kom kørende lidt hurtigt. Hans knallert blev tjekket på rullefeltet, og det viste sig, at den kunne køre noget hurtigere end tilladt, så han blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

Fra klokken 13.00-13.50 var lokalpolitiet i Stenlille. Her kontrollerede politibetjentene tre knallerter ved Rema1000, og de to af dem var i orden, mens den tredje kunne køre for hurtigt. Så hurtigt, at hastigheden ikke kunne måles på rullefeltet. Føreren var en 15-årig fyr fra Stenlille, som blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert, og forældrene til alle tre knallertkørere blev bagefter kontaktet om politiets indsats.

 

NAKSKOV: Smadrede bilrude med bat

En 34-årig kvinde fra Nakskov blev tirsdag sigtet for hærværk. Det skete, efter at hun omkring klokken 11.40 havde slået på en anden kvindes bil og smadret en siderude i bilen med et baseballbat. De to kvinder var kort forinden raget uklar på Hoskiersvej, og det mundede ud i noget mundhuggeri. Den anden kvinde, der er 32 og fra Nakskov, kom ikke noget til.

 

PRÆSTØ: 15-årig på ulovlig knallert

Færdselspolitiet standsede tirsdag klokken 18.25 en 15-årig fyr fra Tappernøje, der kom kørende på Jernbanevej i Præstø. Knallerten kunne køre noget hurtigere end det tilladte, og den 15-årige blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

 

NAKSKOV: Sigtet for vold

En snak mellem et par ekskærester om et bilsalg endte tirsdag aften med, at den ene – en 52-årig kvinde – blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Det skete i et hus i Nakskov, hvor bilsnakken blev til en ophedet diskussion, og kvinden hentede nogle knive fra køkkenet som hun kastede efter den anden part – en 50-årig mand. Han blev ramt i den ene balle af en stor kokkekniv, så han fik et stiksår og blev kørt til behandling på sygehuset i Nykøbing. Den anholdte kvinde blev afhørt på politistationen i Nakskov, inden hun blev løsladt igen klokken 22.56.

 

NÆSTVED: 37-årig i grundlovsforhør efter tyverier

En 37-årig mand fra Næstved fremstilles onsdag formiddag i grundlovsforhør i retten i Næstved. Den 37-årige blev anholdt tirsdag klokken 11.38, hvor politiet standsede ham i Møllegade i Næstved i et bil, der var meldt stjålet i forbindelse med et indbrud på en adresse i Næstved i sidste uge. Den 37-årige blev sigtet for tyveri af bilen, og da han også kan sættes i forbindelse med en række andre indbrud, der er sket i Næstved og omegn, blev han også sigtet for indbrud.

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Holbækvej Lejlighed Tirsdag klokken 20.50 En mobiltelefon, en tablet af mærket Huawei, en pc af mærket Asus og en værktøjskasse
Stubbekøbing Vestergade Hus Tirsdag klokken 20.24 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Boeslunde Boeslunde Byvej Tirsdag klokken 13.33-14.35 ATK – bestilt færdselskontrol 73 19 50 km/t 74 km/t To klip
Korsør Stibjergvej Tirsdag klokken 11.56-13.00 ATK – bestilt færdselskontrol 35 1 50 km/t 63 km/t -
Slagelse Slagelsevej Tirsdag klokken 15.03-16.15 ATK – bestilt færdselskontrol 228 29 50 km/t 74 km/t To klip
Vemmelev Stationsvej Tirsdag klokken 10.00-19.00 ATK – bestilt færdselskontrol 26 4 40 km/t 57 km/t Et klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Fuglebjerg Slagelsevej Tirsdag klokken21.07-23.34 Fem bilister blev målt til at køre for hurtigt. De fire står til et klip i kørekortet, mens den sidste havde så meget fart på, at det giver en betinget frakendelse. Der blev også afsløret en narkobilist, som også blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden
Næstved Kanalvej Tirsdag klokken 23.15-23.45 En enkelt bilist blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet
Næstved Stejlehøjen, Pederstrup Tirsdag klokken 19.37-20.10 En enkelt trafikant blev målt til at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Fuglebjerg Slagelsevej Tirsdag klokken 21.53 57-årig mand fra Sandved Narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, og den 57-årige blev også målt til at køre for hurtigt
Kalvehave Ny Vordingborgvej Onsdag klokken 0.13 43-årig mand fra København Spiritus- og narkokørsel
Vemmelev Slagelse Landevej Tirsdag klokken 20.20 28-årig mand uden fast bopæl Narkokørsel

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi