Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Glumsø - onsdag den 21. april

Profilbillede
dato

Glumsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

NAKSKOV: Bil så slidt at den blev indkaldt til kontrolsyn

§ 77 i færdselsloven gør det muligt at kalde ind til et kontrolsyn, hvis bilen er i så dårlig stand, at der er tvivl om den kan køre forsvarligt og lovligt.

Dén bestemmelse opfyldte en ældre Volkswagen Golf, som blev standset tirsdag klokken 21.05 på Skibsværftsvej i Nakskov – blinklysene kørte konstant, alle fire dæk var nedslidte – og der var hul på udstødningen, så Golfen lød som den muskelbil, den ikke var.

Ejeren har nu valget mellem at reparere sin bil, så den bliver i stand til at gå gennem syn, eller lade sit 30 år gamle køretøj gå på pension.

 

SLAGELSE: Gik med en kniv og talte med sig selv

En bekymret borger kontaktede politiet tirsdag lidt efter middag, fordi hun havde mødt en mand, der gik med en kniv i den ene hånd og talte med sig selv. Anmelderen vurderede, at manden var psykisk ude af balance.  Politiets patrulje fandt efterfølgende en 31-årig mand fra Slagelse. Han havde en lille kniv på sig, som politiet konfiskerede, og han blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Den 31-årige blev efterfølgende kørt til sygehuset.

 

KORSØR: Fuld mand med spade skabte utryghed

En 45-årig mand udviste støjende og utryghedsskabende ved Føtex Haveafdeling i Korsør ved 18-tiden tirsdag. Manden var så beruset da politiet ankom, at han var til fare for sig selv og andre og derfor blev han anholdt og overnattede i detentionen. Den 45-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

RØDBY: Brød selvisolation

En 50-årig mand kørte tidligt onsdag morgen af færgen i Rødbyhavn efter en indkøbstur i Tyskland.

Det viste sig ved opslag i politiets systemer, at han ikke havde overholdt sin selvisolation, som han var blevet vejledt om ved en tidligere indrejse. Den 50-årige blev sigtet for overtrædelse af sundhedsloven.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Maribo Haldsvej Hus Lørdag klokken 18.00 – mandag klokken 11.00 Ca. 800 l fyringsolie

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Holbergsvej, der er en skolevej Tirsdag klokken 5.18-9.30 ATK 251 6 50 km/t 76 km/t To klip
Korsør Vestmotorvejen Tirsdag klokken 7.16-13.22 ATK 4656 306 90 km/t 180 km/t 27 klip og en betinget frakendelse

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Glumsø Nyvej Tirsdag klokken 16.45-17.15 En bilist blev standset og sigtet for kørsel uden førerret, og en narkotest gav udslag for både amfetamin og cannabis. Da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev bilen beslaglagt på stedet. Bilens ejer blev sigtet for at have overladt den til en person, der ikke havde kørekort, og da der var mindreårige bil med i bilen, blev de sociale myndigheder også underrettet om sagen
Næstved Parkvej Tirsdag klokken 17.50-20.10 Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en for at køre uden sikkerhedssele
Sorø - Tirsdag klokken 16.00-19.00 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Fuglebjerg Sandvedvej Tirsdag klokken 9.18 38-årig mand uden fast bopæl Narkokørsel på knallert. Han blev også sigtet for at køre uden styrthjelm og uden den lovpligtige ansvarsforsikring. Han fulgtes med en anden knallertkører, der heller ikke havde styrthjelm på og som ikke havde førerret til knallert
Glumsø Nyvej Tirsdag klokken 16.56 23-årig mand fra Fuglebjerg Narkokørsel
Sakskøbing Nykøbingvej Tirsdag klokken 17.19 53-årig mand fra Sakskøbing Spirituskørsel
Toreby Gl. Landevej Tirsdag klokken 20.31 39-årig mand fra Toreby Spirituskørsel på knallert

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi